alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál curry por | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 fej salotta hagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
1.5 dl mangólé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
80 dkg krokodilhús | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 db mangó | 59 | 0.5 | 0.5 | 13 | 1.8 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |