alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tartár mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor hónapos retek | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 szál bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
10 dkg marinált paradicsompaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg ecetes almapaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |