alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
40 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
75 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |