Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Quinoa saláta mentával és mangóval

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Előételek, Saláták, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Szabadban, Buli, Hétvégi ebéd, Böjt, Párolt, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Gabonafélék, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
15 dkg quinoa 0 ? ? ? ? ?
1 evőkanál mentalevél 0 0 0 0 0 0
4 szál újhagyma ? ? ? ? ? ?
1 csokor koriander 0 0 0 0 0 0
1 db mangó 59 0.5 0.5 13 1.8 0
2 evőkanál olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
1/2 db citrom  31 0.4 0.6 2.3 5.3 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A főtt quinoát a finomra vágott zöldfűszerekkel, mangóval és hagymával, citromlével, olajjal és a sóval, borssal elkeverve behűtjük. Előételként vagy grillezett ételek mellé tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)