| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 3 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 6 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 | 
| 1 dl sherry | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 50 dkg				
		sertéscomb  | 
					160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			A sertéshúst vékony szeletekre vágjuk és összeforgatjuk a sherryvel, a szójaszósszal, a zúzott fokhagymával, a keményítővel, majd óvatosan sózzuk és borsozzuk. Hűtőben fél órát pihentetjük. Lecsepegtetjük és 3 evőkanál füstölgésig melegített olajon átsütjük. Félretesszük. A kitörölt wokban, a megmaradt olajban, átmelegítjük a háromszínű, gusztusosan feldarabolt paprikát, lecsepegtetjük és egy tálra terítjük. A félretett húst összeforraljuk a lecsepegtetett páclével és a paprikakockák közepébe borítjuk.