alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
52 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
15 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
3 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
3 evőkanál száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl szóda | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |