alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
3 dl barnamártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg céklakonzerv | 63 | 1.3 | 0.1 | 13.9 | 0 | 0 |
2 dl főzőtejszín | 83 | 2.8 | 2.9 | 11.2 | 0 | 10 |
50 dkg őzcomb | 102 | 20.8 | 1.9 | 0.4 | 0 | 0 |
10 dkg csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |