A krumplit meghámozzuk, karikára vágjuk és főni tesszük, annyi vízben, amennyi bőven ellepi. Hozzáadjuk a sót, a majoránnát és egy gerezd fokhagymát. Ha a burgonya megpuhult, a tejfölben elkeverjük a lisztet, majd a megfőtt ... tovább
Minden hozzávalót a darált dió kivételével összegyúrunk. Az egyik felét margarinnal kikent, zsemlemorzsával megszórt tepsibe nyújtjuk. Megszórjuk darált dióval és rátesszük a tölteléket. A tészta másik felét kinyújtva ... tovább
A húst 8 szeletre vágjuk, és deszkára helyezzük. Bőven meghintjük zsemlemorzsával, majd a morzsát húskalapáccsal beleverjük. A másik oldalával ugyanezt csináljuk. Addig mártogatjuk a morzsába és verjük bele, amíg jól láthatóan ... tovább
A mangoldot alaposan megmossuk és szárait kivágjuk. A rizst térfogatának megfelelő sós vízben előfőzzük. A megdarált pulykahúst elkeverjük a rizzsel, a finomra aprított hagymával és fokhagymával, a fűszerekkel és a felkarikázott ... tovább
A halfiléket besózva hagyjuk kiolvadni. A burgonyát héjában megfőzzük. A felkarikázott répát sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük. Ugyanebbe a vízbe dobjuk a kelbimbót és szinte, csak a víz újraforrásáig melegítjük. ... tovább