alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg mangold | 42 | 1.9 | 0.7 | 6 | 3.3 | 0 |
40 dkg pulykacomb | 115 | 20.5 | 3.6 | 0.4 | 0 | 75 |
5 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 dl tejföl (12%) | 142 | 3.4 | 12 | 4 | 0 | 59 |
1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |