alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg sertéskaraj | 159 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
40 dkg lángoltkolbász | 511 | 23 | 45 | 0.2 | 0 | 150 |
4 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
igény szerint tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |