Ördögpecsenye (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Dragan A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hideg téli napokra, Szilveszter, Hétvégi ebéd, Töltött, Bundázott , Olajsütő, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A karajt úgy szeleteljük fel, hogy 4 nagy szeletté tudjuk kiverni. A kolbász bőrét lehúzzuk, majd a mustárral vékonyan megkent karajszeletekbe tekerjük, úgy, hogy a végét betűrjük, mint a töltött káposztánál, mert a sütésnél a kolbászzsír kifolyhat. Óvatosan sózzuk mert a kolbász is sós. A szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába panírozzuk, majd középforró olajban kisütjük. Párolt káposztát és hagymás tört burgonyát adhatunk hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||