alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
ízlés szerint sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
ízlés szerint retek | 15 | 1.2 | 0.1 | 2.2 | 1.5 | 0 |
1 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |