| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| ízlés szerint				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| ízlés szerint retek | 15 | 1.2 | 0.1 | 2.2 | 1.5 | 0 | 
| 1 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||