alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
4 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |