A lisztet, a cukrot és a sót összeszitáljuk. A hideg vajat kockára vágjuk, majd gyors mozdulatokkal morzsásra dolgozzuk a lisztes keverékkel. Osszuk a tésztát három részre. Végül a két tojássárgájával elkeverünk két evőkanál jéghideg vizet, ezt is három részre osztjuk és két részt különböző színű ételfestékkel elkeverünk. A morzsára öntve tésztává dolgozzuk. Gyorsan dolgozzunk, hogy a vaj ne olvadjon meg, mert akkor a tésztánk nem lesz omlós. Végül a három, színes tésztát fóliába tekerve tegyük a hűtőbe. Egy órára, de lehet egy éjszakára is. A hűtőből kivett tésztát, lisztezett deszkára téve kezdetben inkább ütögetve, semmint gyúrva kezdjük lapítani, végül fél centi vastag vagy vékonyabb lappá nyújtjuk. A tésztákat egymásra terítjük és feltekerjük, majd centis szeletekre vágjuk. Az előzetesen beáztatott bambuszpálcákat lecsepegtetjük és oldalról tésztakörökbe szúrjuk. A sütiket sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Kedvünk szerint a kihűlt korongokat olvasztott csokoládéval vagy lekvárral becsíkozhatjuk. Tálaljuk úgy, hogy fél fej káposztát alufóliába csomagolunk és a pálcákat bele szúrjuk. A süti szerintem borzalmas, de a gyerekek mégis imádják.