alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg juhsajt (kaskavál) | 225 | 31.4 | 9.6 | 0.2 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
2 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
50 dkg báránycomb | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
60 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
3 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |