alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 evőkanál ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
6 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
15 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 kg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |