alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
2 db körte | 53 | 0.4 | 0.3 | 12 | 2.8 | 0 |
5 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 evőkanál mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
1 kávéskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
0,5 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
5 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1,5 kg csirke | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |