alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
15 dkg mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
3 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 mokkáskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |