prev
  • Tordai lacipecsenye

    08:13
  • Likőrös gyümölcssaláta

    08:31
  • Aszalt szilvás pulykamell...

    08:28
  • Kiszir

    08:27
  • Töltött medvetalp

    08:24
  • Lecsós sertésragu

    08:22
  • Vörösboros-tejszínes...

    08:20
  • Vörösboros kolbász zsemlében

    08:19
  • Sertésborda Csáky módra

    08:18
  • Tárkonyos malacraguleves

    08:15
  • Tordai lacipecsenye

    08:13
  • Likőrös gyümölcssaláta

    08:31
  • Aszalt szilvás pulykamell...

    08:28
  • Kiszir

    08:27
  • Töltött medvetalp

    08:24
  • Lecsós sertésragu

    08:22
  • Vörösboros-tejszínes...

    08:20
  • Vörösboros kolbász zsemlében

    08:19
  • Sertésborda Csáky módra

    08:18
  • Tárkonyos malacraguleves

    08:15
  • Tordai lacipecsenye

    08:13
  • Likőrös gyümölcssaláta

    08:31
  • Aszalt szilvás pulykamell...

    08:28
  • Kiszir

    08:27
  • Töltött medvetalp

    08:24
  • Lecsós sertésragu

    08:22
  • Vörösboros-tejszínes...

    08:20
  • Vörösboros kolbász zsemlében

    08:19
  • Sertésborda Csáky módra

    08:18
  • Tárkonyos malacraguleves

    08:15
  • Tordai lacipecsenye

    08:13
  • Likőrös gyümölcssaláta

    08:31
  • Aszalt szilvás pulykamell...

    08:28
  • Kiszir

    08:27
  • Töltött medvetalp

    08:24
  • Lecsós sertésragu

    08:22
  • Vörösboros-tejszínes...

    08:20
  • Vörösboros kolbász zsemlében

    08:19
  • Sertésborda Csáky módra

    08:18
  • Tárkonyos malacraguleves

    08:15
  • Tordai lacipecsenye

    08:13
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Mandulás pulykamell

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Pulykából 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Sült, Olajsütő, Sós, Meleg, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
50 dkg pulykamell 106 24.1 9.5 1 0 60
15 dkg mandula 610 27.6 52.2 6.8 9.8 0
5 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
2 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
3 evőkanál liszt 339 11.7 2.7 70.7 4.7 0
1 mokkáskanál fehérbors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A pulykamellet felszeletelem, kiveregetem, megsózom, megborsozom.
A tojásokat habosra verem, megsózom, megborsozom. A fűszerezett pulykamellszeleteket először lisztbe forgatom, azután a tojásba mártom, végül a darált mandulába hempergetem. A vajon mindkét oldalát átsütöm.
Burgonyapürével tálalom.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)