alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4-6 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
80 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
4 evőkanál mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |