alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál marinált paradicsompaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |