| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 35 dkg füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 25 dkg mascarpone | 450 | 7 | 45 | 2 | 0 | 100 |
| 1 igény szerint kaviár | 268 | 26 | 16 | 4.6 | 0 | 300 |
| 1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 3 evőkanál vodka | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint színes bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A mascarponét simára keverni az ízlés szerinti mennyiségű sóval, és színes borssal. Ezután hozzáadni a vodkát, ízlés szerint citromlevet, az apróra vágott metélőhagymát (snidlinget), 10 deka apró kockára vágott füstölt lazacot, majd alaposan összekeverni.