alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db lazackonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomag toastkenyér | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
15 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |