| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 dkg metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 10 dkg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 10 dkg kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
| 5 dkg karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
| 10 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 20 dkg fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 20 dkg
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 kg marhacsont, ritka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kg marhafartő | 0 | 19 | 17 | 0.6 | 0 | 83 |
| 1 db kakas | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||