Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kukoricás-babos-céklasaláta

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Köretek, Saláták, Főétel mellé, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Hideg téli napokra, Macskajajra, Szabadban, Böjt, Koleszban főztük, Szilveszter, Farsang, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Édes, Hideg, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 evőkanál tökmagolaj 884 0 99.8 0 0 0
1 doboz konzerv kukorica 126 4.6 1.6 23.1 0 0
1 doboz fehérbabkonzerv ? ? ? ? ? ?
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
20 dkg savanyított cékla ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A leöblített kukoricát és babot, a finomra vágott hagymával és a céklával elkeverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. A tökmagolajjal megcsepegtetjük és jól összeforgatva, lehűtve tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)