alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 kg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 kg paradicsompaprika | 31 | 0.9 | 0.2 | 6.4 | 2 | 0 |
30 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |