alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 evőkanál kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 evőkanál vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 kg fekete kagyló | 85 | 12 | 2.7 | 3 | 0 | 108 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |