alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál mustár por | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál szárított vöröshagyma | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál chilipor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1.5 kg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
50 gramm konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |