alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 db cékla | 31 | 1.3 | 0.1 | 5.9 | 2.5 | 0 |
4 db salátauborka | 15 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
4 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |