alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
1 evőkanál fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg búzadara | 0 | 9.4 | 1 | 73.4 | 7.2 | 0 |
15 adag vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |