alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 szem olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
20 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |