alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
20 dkg őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
2 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
20 dkg málna | 35 | 1.2 | 0.3 | 5.4 | 4.7 | 0 |
1 dl méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
20 dkg sárgadinnye | 40 | 0.3 | 0.1 | 9.5 | 1 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
5 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |