alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
80 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |