alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg borjúlép | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 dl konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 db szardella | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |