alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
25 dkg lencse | 335 | 26 | 1.9 | 53 | 10.6 | 0 |
1 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
6 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
10 dkg szárított sonka | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál füstölt paprika (édes) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 adag száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |