Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Fahéjas sütőtökhab

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 45 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Édességek 
Cimkék: Édességek, Desszert, Kártyaparti , Teaparti, Tizórai gyerekeknek , Hétvégi ebéd, Sült, Édes, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Adventi receptverseny
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
20 dkg sütőtök 78 1.5 0.6 16.5 0.8 0
2 evőkanál méz 327 0.4 0 81 0 0
1 kávéskanál fahéj 0 0 0 0 0 0
2 dl tejszín 372 21.5 30.6 2 0 90
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A sütőtök súlya tisztítva, sütve értendő. A tököt megsütjük, majd kihűtjük. Botmixerrel alaposan összezúzzuk vagy szitán áttörjük. Belekeverjük a többi hozzávalót és habszifonba töltjük. Tálkákba spricceljük, a tetejükbe ostyarudat dugva, tejszínhabrózsákkal tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)