Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Édesburgonyasaláta

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Savanyú, Zöldség, Reform konyha, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
50 dkg csicsóka 31 2.4 0.4 4 0 0
2 evőkanál fehérborecet ? ? ? ? ? ?
4 evőkanál olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
1 teáskanál dijoni mustár ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 csokor petrezselyemzöld 61 4.4 0.4 9.8 4.3 0
1 csokor bazsalikom 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csicsókát vékonyra gyaluljuk, majd csíkokra vágjuk. Az öntet hozzávalóit habverővel krémesre keverjük, majd a csicsókával és a finomra metélt fűszerlevelekkel jól elkeverjük.
Tálalás előtt egy órát hűtőben érleljük össze.
Sült csirke mellé kiváló.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)