alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 kg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
3 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
5 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 szál torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 szem szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |