| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 kg
sertéscomb |
160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
| 20 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||