alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
20 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
50 dkg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
60 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
60 dkg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |