| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 20 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 50 dkg
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 60 dkg
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 60 dkg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||