Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Citromos kolbászka

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 60 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Mesterszakács
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Vegyes húsokból 
Cimkék: Előételek, Húsételek, Főétel, Szabadban, Szilveszter, Buli, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Párolt, Sós, Meleg, Gyümölcsök
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
3 db citrom  31 0.4 0.6 2.3 5.3 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 kg lapocka (sertés)  286 17.5 23.9 0.3 0 72
1 kg dagadó  422 12 42 0.3 0 72
1 kg tarja 0 0 0 0 0 72
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A húsokat finomra daráljuk, a citrom levével és a héjával, valamint a fűszerekkel elkeverjük Frissiben bélbe töltjük vagy bél nélkül hirtelen kisütjük. Főzelékek vagy friss kenyér mellé tálaljuk. Ecetes almás-torma a nélkülözhetetlen körete.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)