alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 maréknyi rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
6 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg bélszín | 119 | 19 | 4.4 | 0.6 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |