Bélszín carpaccio (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Isti A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Buli, Hétvégi ebéd, Szilveszter, Karácsony, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A bő órára mélyhűtőbe tett bélszínt vékonyra szeljük, majd két sütőpapír között, még vékonyabbra nyújtjuk. Tálra terítjük és a citromlével elkevert olajjal megkenve, a fűszerekkel meghintve, kevés parmezánnal és némi rukkolával meghintve tálaljuk. Pirítóst adjunk hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||