alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
35 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
20 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1/2 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 dl sárgabaracklé rostos 40%-os | 60 | 0.4 | 0.1 | 14.1 | 0 | 0 |
15 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
15 dkg mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
1 kiskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |