alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
50 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter rizling | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
80 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
80 dkg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
2 db köröm | 326 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
2 db farok (sertés) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |