alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
24 db garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
12 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1/2 dl sherry | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 dl szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
2 dl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
1 teáskanál folyékony füst | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |