alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 doboz csicseriborsó konzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
ízlés szerint folyékony füst | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
1/2 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1/2 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1/2 dl napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |