alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db salátauborka | 15 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej fehérhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |