Andalúz gazpacho (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Meleg nyári napokra, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Zöldség, Reform konyha, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A paradicsomot meghámozzuk és kimagozzuk. A zöldségeket megtisztítjuk és darabokra vágjuk. Mindent a turmixba dobunk és krémesre keverjük. Vízzel vagy zöldségalaplével ízlésünk szerint felhígítjuk. Tálalás előtt hagyjuk pihenni pár órát, de lehet egy éjszakát is. Tálalás előtt újrakeverjük és ha szükséges utánízesítjük. Levesbetétnek adhatunk pirított kenyérkockát, apróra vágott sonkát vagy halat. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||