alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 csomag réteslap | 348 | 11.6 | 1.2 | 72.1 | 0.7 | 0 |
10 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
2 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
15 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 teáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kg alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |