alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 evőkanál ribizli lekvár | 251 | 0.2 | 0 | 61.6 | 0 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 fej lilakáposzta | 32 | 1.7 | 0.2 | 5.7 | 2.5 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |